Statenweg
Statenweg Nieuws 10 december 2009

Social gift cards

Vlak voor de feestdagen biedt Apple de mogelijkheid aan om via Facebook virtuele iTunes gift cards naar vrienden te verzenden. Tot nu toe werden gift cards alleen in de winkel of via iTunes verkocht.

Om de gift cards te kunnen versturen moet je eerst lid worden van de iTunes fan page. Vervolgens kun je kiezen of je 5, 10, 15, 25 of 50 dollar aan iTunes-tegoed wilt schenken. De waardebon van $5 is nieuw en komt van pas voor Facebook-vrienden waarmee je niet zo’n intensief contact onderhoudt, maar die je toch een fijne kerst wilt wensen. Het is mogelijk om een persoonlijke boodschap toe te voegen en een specifieke afleverdatum te kiezen.

Na het versturen wordt de persoonlijke gift card direct of op de opgegeven datum op de ‘wall’ van de ontvanger geplaatst. De ontvanger kan het tegoed vrij besteden aan muziek, apps, films en tv-shows in de Amerikaanse iTunes Store. Betalen kan alleen via credit card.

Reageer op artikel:
Social gift cards
Sluiten