OMT’s Groot Apple Dictee, doe mee en win!

5 reacties

Nog één nachtje slapen voordat OMT’s Groot Apple Dictee der Nederlandse Taal weer gehouden wordt in de Haagse Passage bij APR iFactors. Onder de bezielende leiding van RTL anchorman Jan de Hoop strijden OMT leden en Apple-prominenten om de titel ‘Beste Apple Speller van de Lage Landen’. Voor wie dat niet genoeg is zijn er ook prijzen te winnen, waaronder een €100,- Gift Card van iFactors.

Wil jij je eigen kennis van de Nederlandse taal ook eens meten aan andere Apple-fans, heb je wel oren naar de prijzenpot of ben je gewoon een grote fan van Jan? Dan heb je geluk! Er zijn nog vier plaatsen beschikbaar. Meld je aan via [email protected]. Je krijgt van ons per e-mail een bevestiging als er nog plek voor je is. Meer informatie over OMT’s Groot Dictee vind je hier

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  Dr. Maddox

  Jan de Hoop is mijn held! Punt!

 • Profielfoto
  andrevdvries

  geen podcast deze week?

 • Profielfoto
  Dagaloni

  Waarom heb je meer winkans als je naar den haag gaat? Dat slaat toch nergens op..

 • Profielfoto
  bartje

  doen ze dit op het iphone toetsenbord?:D

 • Profielfoto
  Monique

  Moet het niet zijn: Apple-dictee? :p