OMT’s Groot Apple Dictee der Nederlandse Taal, 10 december in Den Haag


De feestmaand heeft zijn intrede gedaan en dat kan maar één ding betekenen: OMT’s Groot Apple Dictee der Nederlandse Taal komt er weer aan. Ditmaal gepresenteerd door niemand minder dan RTL nieuwslezer Jan de Hoop!

Onze huisdichter heeft weer zijn stinkende best gedaan om voor het derde jaar op rij een prachtig epos op papier te zetten onder de titel ‘Kerstmis in Cupertino’. Het betreft een fraai stukje proza vol hoofdbrekers en instinkers. Écht iets om je in vast te bijten op een lange koude winteravond.

Je kunt erbij zijn!
Apple Premium Reseller iFactors in de beroemde Haagse Passage zal dit jaar het podium zijn voor OMT’s Groot Apple Dictee der Nederlandse Taal. Op donderdag 10 december om 18.00 uur kun je er voor het eerst live bij zijn en meedoen. Voor de deelnemers zijn een aantal mooie prijzen beschikbaar.

Omdat de capaciteit bij iFactors beperkt is moet je je wel van tevoren aanmelden. Stuur hiervoor een e-mail met als onderwerp ‘dictee’ naar [email protected]. Je krijgt vooraf te horen of er plaats voor je is.

Thuis meedoen?
Voor alle OMT bezoekers die niet naar Den Haag kunnen komen staat het dictee enige tijd later op de website. Meer informatie hierover volgt nog. Ook hierbij zijn uiteraard mooie prijzen te winnen.

Reageer op artikel:
OMT’s Groot Apple Dictee der Nederlandse Taal, 10 december in Den Haag
Sluiten