Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 9 december 2009

Microsoft: “Gebruik geen Apple-producten tijdens onze persbijeenkomst”

Niet al te lang geleden vond in München (Duitsland) een Microsoft-persbijeenkomst plaats ter ere van Windows Mobile versie 6.5. Op zich geen schokkend nieuws natuurlijk, ware het niet dat een medewerker van Microsoft wel erg vijandig reageerde op de opmerking van een journalist over Apple’s iPhone.

De journalist vertelde tijdens deze persbijeenkomst van Microsoft namelijk dat de iPhone de meest eenvoudig te bedienen telefoon was die hij ooit in bezit had gehad. Dit schoot een van de medewerkers van Microsoft in het verkeerde keelgat, en de journalist kreeg van deze medewerker dan ook te horen dat het verboden was om tijdens de persbijeenkomst te praten over producten van Apple, of zelfs gebruik te maken van Apple producten. Verder voegde de Microsoft-medewerker daar ook nog aan toe dat hij het serieus meende.

Mogelijk heeft Microsoft het er nog steeds moeilijk mee dat het merendeel van de journalisten tijdens een eerder evenement, georganiseerd door Microsoft, werkten op een notebook van Apple. Toch zou je een professionelere houding verwachten van een bedrijf als Microsoft. OMT vraagt zich dan ook af of dit de slimste manier is om te reageren op producten van de concurrent…

Reageer op artikel:
Microsoft: “Gebruik geen Apple-producten tijdens onze persbijeenkomst”
Sluiten