Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 2 december 2009

Magic Mouse kan het niet goed vinden met Mac Pro

De nieuwe muis van Apple, de Magic Mouse, schijnt in combinatie met een Mac Pro voor problemen te zorgen. Zo verliest de computer van veel gebruikers op de de Apple support-forums vaak de Bluetooth-connectie met de muis, en schuift de aanwijzer vaak schokkerig over het scherm.

Het probleem lijkt te liggen aan de Bluetooth-antenne van de Mac Pro. Deze is zo geplaatst dat de ontvangst van de antenne slechter is dan die van andere Macs. Dezelfde Magic Mouse werkt in combinatie met een andere Mac dan ook bijna altijd zonder problemen. De Bluetooth-adapter van de Mac Pro schijnt ergens onder in de computer te zitten, onder een plastic afdekking.

De enige oplossing voor het probleem lijkt vooralsnog dan ook het aanschaffen van een externe USB-Bluetooth adapter, al is dit natuurlijk geen mooie oplossing. Werkt jouw Magic Mouse zonder problemen?

Reageer op artikel:
Magic Mouse kan het niet goed vinden met Mac Pro
Sluiten