Maakt KPN zich op voor de iPhone? [Update]

40 reacties

Er gaan al langere tijd geruchten de ronde over de eindigheid van de exclusieve deal die Apple heeft met T-Mobile in Nederland. Vandaag wordt er een nieuw hoofdstuk aan toegevoegd. Via onze vrienden van iPhoneclub kwamen we er achter dat er bij KPN een officiële iPhone 3GS-pagina in de maak is, die per ongeluk al online staat.

De afbeeldingen ontbreken nog, maar de eerste zin “De iPhone is reeds door KPN geactiveerd en is gebruiksklaar voor het KPN netwerk” geeft duidelijk aan dat het hier om iets anders gaan dan de sim-only aanbiedingen op buitenlandse toestellen van Vodafone.

[Update] Uit nader onderzoek van iPhoneclub blijkt dat het gaat om een partij simlock vrije iPhones die KPN op de kop heeft getikt om trouwe (lees: veel bellende) klanten die dreigen te switchen naar T-Mobile binnen boord te houden.

Reacties

40 reacties
 • Profielfoto
  Elrithranduil

  Damn it! Heb net mijn Hi abonnement opgezegd en zit nu 2 jaar vast aan dat stomme T Mobile… Helaas
  Dit is in ieder geval wel goed nieuws voor nieuwkomers op de iPhone. Geen T Mobile monopolie meer in Nederland. Hoera!

 • Profielfoto
  wom

  Heerlijk heb ik net m’n abbonnement verlengt bij Hi met een ander toestel. Eigenlijk wilde ik de iPhone maar er was nogal wat geklooi met overstappen.

 • Profielfoto
  maconly

  Goh ik kan me nog herinneren dat de directeur van kpn de iphone maar een overhyped toestel met vele gebreken vond.

 • Profielfoto
  Anoniem

  Hopelijk wordt hij wat goedkoper :)

 • Profielfoto
  ikkieman

  Mooi. Dat wordt dus overstappen als ze deze zomer er nog zo zijn en met de nieuwe iPhone die nu fieldtested wordt. Heerlijk!

 • Profielfoto
  Pim89

  het werkt ook bij hi: http://www.hi.nl/iphone

 • Profielfoto
  Anoniem

  Zie: http://www.hi.nl/upload/7674486_639_1257849693727-handleiding.jpg
  hoe kan het dat er al standaard kpn vandaag staat
  dit bevestigd toch ook weer dat het geen simlock vrij toestellen zijn ..?

 • Profielfoto
  spacefreek

  Damn it! Heb net mijn Hi abonnement opgezegd en zit nu 2 jaar vast aan dat stomme T Mobile… Helaas
  Dit is in ieder geval wel goed nieuws voor nieuwkomers op de iPhone. Geen T Mobile monopolie meer in Nederland. Hoera!

  Sorry, kan het eigenlijk niet anders zeggen:P Had eerst een 2G met Hi en nu een 3GS met T-mobile..

 • Profielfoto
  FerdiV

  Waarom moeten jullie er meteen weer zo’n ad-link van maken…

 • Profielfoto
  strigoi

  Heb mn abbo 1 jaar verlegend bij Hi, dacht wel dat komende zomer de 4e iPhone niet meer aan T-Mobile gekoppeld zal zijn. Gezien het feit dat in Engeland ook al andere carriers de iPhone mogen verkopen.

 • Profielfoto
  NI3LS

  Dan nog zal T-Mobile een beter aanbod blijven houden, qua dekking wellicht niet, qua service/kosten zeker!

  Ik wil de iPhone 4G en wil deze wederom met T-Mobile.

 • Profielfoto
  Pim89

  Hoe weet je nou dat het aanbod van T-Mobile beter zal blijven? Misschien zorgt dit er juist wel voor dat de prijzen omlaag gaan ivm concurrentie. Als ik een nieuwe telefoon mag uitzoeken, dat is vanaf mei 2010, dan wacht ik ook tot de release van de volgende iPhone, en de kans dat ik bij T-Mobile blijf is ook wel nog steeds heel groot, gewoon omdat ik het nu ook al heb, maar als KPN echt goedkoper is ga ik naar KPN.

 • Profielfoto
  binaries4me

  Heb toen de 3gs uitkwam die meteen gekocht in België en die dag ging ook me simonly van hi in voor 1 jaar dus als het goed is kan ik volgendjaar bij hi verlengen voor de iPhone 4g dope shizzel

 • Profielfoto
  queenfan

  Heel mooi en hopelijk wel simlock vrij

 • Profielfoto
  Vaarkamp

  Beter !!!
  als de iPhone met meer geheugen komt ga ik um bij KPN doen veel beter bereik !

 • Profielfoto
  queenfan

  het gaat om een aantal simlockvrije iPhones volgens iPhoneclub.

 • Profielfoto
  Alwin

  Kunnen we eindelijk van T-Mobile af!

 • Profielfoto
  i93Jeffrey

  Heb ik net in Oktober een tweejarig contact met T-Mobile afgesloten en ik heb ook op veel plaatsen geen 3G xD

 • Profielfoto
  novae

  zoooo! Goed nieuws. Ik verkies elke andere provider boven T-f*cking-mobile!

 • Profielfoto
  fr3z

  JAAAAAAAAAAAA BETER!!!!
  Laat mijn abonnement nou Maart aflopen :D!
  Whoooohoooooo

 • Profielfoto
  Panda

  Eindelijk, heb nu nog een 2G met Hi, dus ik wacht wel tot er een 4G komt dan neem ik hem zeker via hi.

 • Profielfoto
  matsoftmac

  Offtopic: Ik ben wel benieuwd naar hoeveel geld OMT verdient doormiddel van die advertentie links. Weet iemand hier het antwoord op? :-p

 • Profielfoto
  fr3z

  Zoo fok ik lees net dat ie wel 260 euro gaat kosten, met abo van 34 euries.
  Dat vind ik toch net wat te veel voor een 3GS.. ???

 • Profielfoto
  Rnowed

  “pagina die per ongeluk al online staat”… Per ongeluk? huhu. ???

 • Profielfoto
  petethefreeze

  Het interesseer mij niets dat hij eventueel bij KPN duurder is. Zodra mijn abonnement afloopt en hij daar verkrijgbaar is, zeg ik T-Mobile zonder spijt meteen gedag. Wat een ballentent.. :angry:

 • Profielfoto
  rvanheukelum

  Lekker bij de hand … ik heb van de week contact gehad met KPN over het verlengen van mijn abonnement. Omdat KPN (1) te duur was en (2) KPN de iPhone niet ondersteunt, heb ik aangegeven mijn abonnement niet te verlengen en voor de SuperSim abonnement van Vodafone te gaan.
  Het goedkoopste abonnement wat ze mij konden bieden om optimaal te genieten van mijn iPhone was er een van c.a. 25,- p/mnd met onbeperkt internet en 100 belminuten/sms. Ik zeg de jongedame dat ik bij Vodafone voor 13,50 ook onbeperkt internet heb, en zelfs 200 belminuten/sms. Kort door de bocht blijft KPN dubbel zo duur dan de concurentie. Ik kies dus voor Vodafone.

 • Profielfoto
  Gijs Raggers

  http://www.kpn.com/iphone

  lekker beta adresje, daar komt niemand achter…

 • Profielfoto
  Masto

  Yes, yes, yes! Heb bij mij thuis geen T-Mobile ontvangst, maar wel een prima KPN signaal. Nog een paar maandjes wachten… wat een feest!

 • Profielfoto
  Rolf

  Dat wordt na 2 jaar ‘illegaal’ bellen (KPN & iPhone 1st Gen) eindelijk legaal. ;-)))))))

 • Profielfoto
  chatsmit

  Dat jullie hier intrappen zeg!
  Dit is toch gewoon een slinkse manier van reclame maken door KPN. Zo’n neppagina wordt natuurlijk vanzelf ontdekt, en laat dan de bovenstaande roddels zijn werk lekker doen! Tuurlijk komt een keer iPhone op KPN… En nu heeft iedereen het er alvast over

 • Profielfoto
  Antaeus

  Ik hoop het…Binnenkort mijn abbo verlengen of overstappen naar T-Mobile… Ik wil gewoon de iPhone!!! Maar liever op het netwerk van KPN…:)

 • Profielfoto
  madcat

  Ik lees niks over visual voicemail en tethering, zolang ze dat niet ondersteunen is het netwerk nog niet iphone ready. Natuurlijk kan je in een iPhone een kpn sim stoppen, maar dat kan ook met telecom polen.
  Maar zou graag over anderhalf jaar willen overstappen op de iphone next gen + kpn.

 • Profielfoto
  Edwin377

  Ik dacht even dat KPN echt de iPhone ging voeren. Maar nou blijkt het dus om een partij simlockvrije iPhones te gaan die ze uit het buitenland hebben gehaald. Dat kun je zelf ook doen; bijv bij Mobistar in België. Van Visual Voicmail zal er dus nog geen sprake zijn.

 • Profielfoto
  iSponge

  Zodra m’n abbo bij t-mobile afloopt en hi/kpn heeft de (nieuwe) iphone, dan stap ik direct weer over (moeten ze wel een soortgelijke abbo bieden als wat t-mobile nu doet dan..)

 • Profielfoto

  Al sinds het BEN tijdperk aangesloten bij T-Mobile maar zodra ik over kan stappen naar KPN (met i-Phone) doe ik dat direct. Wegvallende verbindingen of niet tot stand komen. Super trage 3g verbinding….

  Ik betaal liever wat meer per maand maar dat ik krijg waarvoor ik betaal dan dit brakke netwerk…

 • Profielfoto
  Rod

  Ik ben deze zomer net weggegaan van KPN naar T-Mobile voor de nieuwe iPhone (had eerder altijd een gejailbreakte) en ik ga echt niet weer terug naar KPN. Echt de slechste service aller tijden en mijn telefoonrekening was elke maand bijna 2 keer zo hoog als ik nu heb ( en nee ik bel en sms echt niet minder). Dus laat KPN maar lekker een iPhone nemen…ik ga er NOOIT (zie de caps) weer terug naar die afzetters!!!

 • Profielfoto
  Pim89

  kpn.nl/iphone is inmiddels niet meer bereikbaar, hi.nl/iphone nog wel

 • Profielfoto
  petethefreeze

  @chatsmit: wat is dus je punt? Is daardoor de inhoud van het bericht boven minder of meer waar?

 • Profielfoto
  gepeterd

  Van die update wordt ik niet echt gelukkig, ach, als het aan mij ligt heeft kpn nog ff de tijd, zit nu toch aan het (klote) tmobile vast. nog anderhalf jaar:P
  Alleen jammer voor de mensen die nu nog zitten te twijfelen, schiet op kpn, onderhandelen..

 • Profielfoto
  Whymme

  Te laat, dus. Ik ben in oktober geswitched.

  Over twee jaar switch ik misschien weer terug naar de Koninklijke. Laat ze maar eens zien met wat voor tarieven ze komen – ik ben met T-Mobile, mèt internet, voorlopig goedkoper uit per maand dan bij KPN zonder.