iPhone 3GS en Apple beste van 2009

9 reacties

De iPhone 3GS en Apple zijn in de prijzen gevallen bij de BesteProductAwards 2009. Volgens het onderzoek, waar vijftig gezaghebbende Nederlandse en Belgische deskundigen van vakmedia aan mee werkten, is de iPhone 3GS het beste product van 2009, en is Apple de meest innovatieve fabrikant van consumentenelectronica dit jaar.

Op de tweede plek van de BesteProductAward staat HTC. Deze fabrikant is volgens het onderzoek het op-één-na beste merk van 2009, en heeft met de HTC Hero ook nog eens het op-één-na beste product van 2009 in handen. Sony en Olympus PEN E-P1 krijgen allebei de bronzen award voor beste merk en beste product van 2009.

De merken Nokia en Motorola werden volgens het onderzoek dit jaar het minst gewaardeerd. Vooral bij Nokia is de innovatie dit jaar ver te zoeken. Het lijkt alsof de Finse telecomfabrikant is blijven steken in het jaar 2007/2007, en het bedrijf kan niet meekomen met de gelikte smartphones van Apple en HTC, aldus de onderzoekers. Het noodlijdende Motorola is dit jaar minder populair omdat de fabrikant Nederland links heeft laten liggen.

Reacties

9 reacties
 • Profielfoto
  Gijs Raggers

  Kan niet wachten op de verkiezing beste product van het millennium .

 • Profielfoto
  ctxppc
 • Profielfoto
  Schmrtzzz

  Ik ook niet! Nog maar 990 jaar en 28 nachtjes slapen, als ik me niet vergis:)

 • Profielfoto
  Neptunus

  Ik zou zeggen 991 jaar en 28 nachtjes…

 • Profielfoto
  Dagaloni

  schmrtzzz had het goed hoor;)

  Wel netjes voor Apple:D

 • Profielfoto
  KR1275

  Ach, Apple wordt bij voorbaat al genoemd. Ik kan de iPhone nou niet bepaald het beste product noemen.

 • Profielfoto
  spacefreek

  @neptunus, dan moet je toch nog even doorstuderen..

 • Profielfoto
  7836

  Nokia slechtste merk? Hoe verzin je het. Hoe kun je het mer droge ogen beweren.

 • Profielfoto
  Neptunus

  @spacefreek Voor zover ik weet begint het nieuwe millennium op 1 januari 2101…