Anoniem
Anoniem Geruchten 24 december 2009
Leestijd: 1 minuut

I’m dreaming of a…

Kerst staat voor de deur. Tijd van feest, lekker eten en dromen van een mooi nieuw jaar. Een nieuw jaar dat volgens het Financial Times Tech Blog begint met een Apple Event op 26 januari. Apple zou namelijk op die dag het podium hebben afgehuurd in het Yerba Buena Center in San Francisco.

Voeg daarbij het steeds sterker wordende gerucht dat Apple’s langverwachte Tablet nu ècht in aantocht is, en je hebt alle ingrediënten voor een mooie dromerige start van het nieuwe jaar.

Daarnaast zou er een verzoek van Apple zijn geweest aan een aantal vooraanstaande iPhone ontwikkelaars. Kern van dit verzoek was om hun apps in Full Screen mode te laten werken, en niet te beperken tot 320×480 pixels. Daarmee zou “alles prima werken”. Dit zou kunnen betekenen dat Steve’s nieuwe hobby draait op het iPhone OS.

Vanavond, tijdens het uitpakken van de kadootjes aan de voet van de kerstboom, of morgen, prikkend in het biefstukje in het gourmetpannetje, kunnen een aantal mensen wat afwezig kijken. Wij weten dan waarvan ze dromen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.