Statenweg
Statenweg Geruchten 29 december 2009
Leestijd: 1 minuut

‘iGuide’ duikt op als handelsnaam

Nadat bekend werd dat Apple de handelsnaam ‘iSlate’ heeft vastgelegd, is nog een naam opgedoken die de geruchten over nieuwe producten flink doet aanwakkeren.

Namens Apple heeft het in Delaware gevestigd bedrijfje iGuide Media LLC de handelsnaam ‘iGuide’ geregistreerd. Dit bedrijfje is speciaal voor deze taak in het leven geroepen.

De link tussen het iGuide Media LLC en Apple wordt gelegd, doordat de naam van Apple’s senoir trademark specialist Regina Porter is gevonden op een van de documenten. Een jurist die bij de aanvraag betrokken is legde eerder het handelsmerk ‘iPhone’ vast voor Ocean Telecom services, ook namens Apple.

Uit de omschrijving van de handelsnaam blijkt dat deze is bedoeld voor hardware en software om digitale content te beheren en te downloaden.

[textquote]Computer hardware and computer software for accessing, browsing, searching, recording, organizing, storing, transmitting, receiving, manipulating, streaming, reproducing, playing, and reviewing audio, video, games, music, television, movies, photographs, and other multimedia content.

Downloadable electronic publications in the nature of books, magazines, newsletters, journals, and blogs in the fields of entertainment, sports, science, history, culture, celebrities, news, current events, politics, technology, and education[/textquote]
Uit deze omschrijving valt op te maken dat ‘iGuide’ de naam wordt van een iTunes-achtige dienst om kranten, boeken en tijdschriften in digitale vorm te downloaden, maar het zou ook een alternatieve naam kunnen zijn voor de tablet. Wat denk jij?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.