Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 8 december 2009

Google Chrome eindelijk bèta

Ouderwetse praktijken! Maar liefst 15 maanden moesten Apple gebruikers wachten op de Mac-versie van de browser van Google. Maar nu is het dan zover. Google heeft Chrome, hoe schokkend, het predikaat bèta meegegeven en dat betekent dat het grote publiek mag ruiken aan deze nieuwe browser.

Chrome wil zich met Chrome duidelijk onderscheiden van andere browsers. Insteek voor het maken van Chrome was voor Google de veranderingen op het web in de afgelopen jaren. Websites worden applicaties en dat vereist een nieuwe browser, aldus Google. Chrome wil ook sneller, stabieler en innovatiever zijn dan de concurrentie.

Het marktaandeel van Chrome maakt tot nu toe geen verpletterende indruk met ongeveer 5%. Op One More Thing staat Chrome op dit moment op precies 2%. We wachten af of hier nu verandering in komt.

Google Chrome vereist een Intel Mac en Leopard en de download weegt 18.5 Mb schoon aan de haak.

Reageer op artikel:
Google Chrome eindelijk bèta
Sluiten