Siebren Verhoef
Siebren Verhoef OMT Specials 14 december 2009

Forward delete op kleiner Apple toetsenbord

Of je nou een 13-inch MacBook hebt, of een 17-inch MacBook Pro, het toetsenbord op deze notebooks is vrijwel hetzelfde. Ook de kleinere variant van de losse toetsenborden van Apple zien er ongeveer hetzelfde uit.

Het voordeel van deze kleinere toetsenborden is dat deze er voor zorgen dat je Mac een strak en minimalistisch uiterlijk krijgt. Het nadeel ervan is dat je af en toe een bepaalde toets mist. Zo bevind zich op de kleinere Apple toetsenborden wel een gewone delete-knop (backspace), maar waar zit eigenlijk de forward-delete?

Hoe
Je kunt tekst wissen van links naar rechts (forward delete dus) door behalve de ‘delete’/’backspace’-toets, tegelijkertijd ook de ‘fn’-toets in te drukken.

Heb jij nog een OMT 101? Stuur ‘m naar [email protected]!

Reageer op artikel:
Forward delete op kleiner Apple toetsenbord
Sluiten