Datum WWDC 2010 bekend?

10 reacties

Het lijkt erop dat de WWDC volgend jaar gehouden wordt van 28 juni tot 2 juli 2010. Op de website van het Moscone Center staat namelijk een ‘Corporate Event’ vermeld dat op deze datum zal plaatsvinden. Ook in het verleden verwees de aanduiding ‘Corporate Event’ altijd naar een evenement van Apple.

Tijdens de dagen dat het ‘Corporate Event’ gehouden zal worden, zal de iPhone zijn derde verjaardag vieren. Traditioneel lanceert Apple tijdens de WWDC de nieuwe iPhone en een nieuwe versie van het iPhone OS. Deze lancering gaat vaak gepaard met andere productlanceringen van Apple. Wellicht kunnen we dus uitkijken naar de lancering van de Apple Tablet tijdens de WWDC 2010.

De WWDC is nu het enige jaarlijks-terugkerende evenement van Apple. Voorheen behoorde ook Macworld, dat meestal in januari gehouden werd, tot de jaarlijkse evenementen waarop Apple nieuwe producten introduceerde. Een officiƫle aankondiging van de WWDC 2010 door Apple zal waarschijnlijk niet eerder komen dan in het nieuwe jaar.

Reacties

10 reacties
 • Profielfoto
  Rano

  Dat is prima. 11 augustus mag ik dan de nieuwe iPhone ophalen:P

 • Profielfoto
  Franko

  jaa en ik een nieuwe macbook (pro ) dus dat komt goed uit:)

  rustig afwachten, komt allemaal goed

 • Profielfoto
  Maced.2

  heerlijk..ik kijk er naar uit :D :D

 • Profielfoto
  rdesign

  Toppie, ben echt benieuwd wat ze voor ons hebben!
  Eindelijk mn nieuwe iPhone, ik heb er zin in!

  @Rano; haha, ik kocht mijn T-Mobile abonnement van mijn 3G op 14 augustus. Jij hebt hem dus lekker 3 daagjes eerder!:(

 • Profielfoto
  aardbeiensiroop

  Heb net een iPhone 3GS:(

 • Profielfoto
  Delars

  @Cespur Dat is het mooie van de iPhone, het toestel zelf verouderd niet zo snel omdat de meeste vernieuwingen in de software zitten.

 • Profielfoto
  TRA

  @Cespur: dat is het mooie van Apple, you’re always kept dissatisfied.

 • Profielfoto
  ThinkBeyond

  op 14 juli loopt mijn abonnement af, ik hoop dat de nieuwe dan ongeveer te koop is.

 • Profielfoto
  Kobes

  @rdesign, gelukkig mag je 3 (of bij T-Mobile zelf zelfs 4) maanden voor je abo afloopt al een nieuw contract sluiten met nieuw toestel, dus die iPhone komt er voor jou op 11 aug. wel (als Apple meewerkt natuurlijk).

 • Profielfoto
  63743 Master

  Plekje in mijn agenda gereserveerd…