Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Geruchten 21 december 2009
Leestijd: 1 minuut

Datum WWDC 2010 bekend?

Het lijkt erop dat de WWDC volgend jaar gehouden wordt van 28 juni tot 2 juli 2010. Op de website van het Moscone Center staat namelijk een ‘Corporate Event’ vermeld dat op deze datum zal plaatsvinden. Ook in het verleden verwees de aanduiding ‘Corporate Event’ altijd naar een evenement van Apple.

Tijdens de dagen dat het ‘Corporate Event’ gehouden zal worden, zal de iPhone zijn derde verjaardag vieren. Traditioneel lanceert Apple tijdens de WWDC de nieuwe iPhone en een nieuwe versie van het iPhone OS. Deze lancering gaat vaak gepaard met andere productlanceringen van Apple. Wellicht kunnen we dus uitkijken naar de lancering van de Apple Tablet tijdens de WWDC 2010.

De WWDC is nu het enige jaarlijks-terugkerende evenement van Apple. Voorheen behoorde ook Macworld, dat meestal in januari gehouden werd, tot de jaarlijkse evenementen waarop Apple nieuwe producten introduceerde. Een officiële aankondiging van de WWDC 2010 door Apple zal waarschijnlijk niet eerder komen dan in het nieuwe jaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.