Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 16 december 2009

Bespaar bijna $400 op software met MacUpdate

Omdat deze decembermaand al duur genoeg is, komt MacUpdate met een bundel die bestaat uit verschillende programma’s voor je Mac. De prijs van de bundel is $49,99, terwijl de totale waarde van de programma’s in de bundel maar liefst $446,77 is. De MacUpdate Holiday Bundle bestaat uit 11 programma’s, de eerste 10.000 kopers krijgen daar nog drie gratis programma’s bij.

De bundel bevat onder andere Path Finder, een alternatief voor de standaard Finder op de Mac die veel meer functies te bieden heeft. Verder bevat de bundel ook het programma Socialite, een programma om je sociale netwerken als Twitter en Facebook bij te houden. Wanneer je behoefte hebt aan een muziekje, kun je Radio Gaga opstarten, want ook dit programma is onderdeel van de bundel. Radio Gaga is een mooi vormgegeven programma om internetradio mee te beluisteren en op te nemen, met meer dan 10.000 stations.

Andere programma’s uit de bundel zijn Yep (documentenorganizer), GarageSale (ontwerp eBay-advertenties), DragThing (programmalauncher), Speed Download (downloadmanager), HealtNut (calorieënteller), PCalc (calculator), Machinarium (spel) en iRip (iPod-ripper). Ben je één van de 10.000 eersten die de bundel aanschaft, dan krijg je daar ook nog de programma’s PowerTunes, Holiday DVD Templates en FlagIt! bij.

Reageer op artikel:
Bespaar bijna $400 op software met MacUpdate
Sluiten