Bespaar bijna $400 op software met MacUpdate

15 reacties

Omdat deze decembermaand al duur genoeg is, komt MacUpdate met een bundel die bestaat uit verschillende programma’s voor je Mac. De prijs van de bundel is $49,99, terwijl de totale waarde van de programma’s in de bundel maar liefst $446,77 is. De MacUpdate Holiday Bundle bestaat uit 11 programma’s, de eerste 10.000 kopers krijgen daar nog drie gratis programma’s bij.

De bundel bevat onder andere Path Finder, een alternatief voor de standaard Finder op de Mac die veel meer functies te bieden heeft. Verder bevat de bundel ook het programma Socialite, een programma om je sociale netwerken als Twitter en Facebook bij te houden. Wanneer je behoefte hebt aan een muziekje, kun je Radio Gaga opstarten, want ook dit programma is onderdeel van de bundel. Radio Gaga is een mooi vormgegeven programma om internetradio mee te beluisteren en op te nemen, met meer dan 10.000 stations.

Andere programma’s uit de bundel zijn Yep (documentenorganizer), GarageSale (ontwerp eBay-advertenties), DragThing (programmalauncher), Speed Download (downloadmanager), HealtNut (calorieënteller), PCalc (calculator), Machinarium (spel) en iRip (iPod-ripper). Ben je één van de 10.000 eersten die de bundel aanschaft, dan krijg je daar ook nog de programma’s PowerTunes, Holiday DVD Templates en FlagIt! bij.

Reacties

15 reacties
 • Profielfoto
  Neptunus

  Ik zie er echt niets tussen waar ik de bundel voor zou kopen…

 • Profielfoto
  7George

  me neither

 • Profielfoto
  Mich

  let that make three of us!

 • Profielfoto
  Julian Gijsen

  Zwaar niet-nuttig…

  Vond de vorige MacHeist-achtige dingen véél beter…

 • Profielfoto
  klonic

  Ik vind het ook niet echt boeiend. Het zijn echt apps van het type dat je gratis kan krijgen.

  Daarnaast vind ik de normale prijs voor de meeste apps belachelijk. FlagIt: wat gekleurde vlaggetjes in je Mail voor $15, doe effe normaal!

 • Profielfoto
  Lexis

  Inderdaad, niet nuttige apps.

 • Profielfoto
  Gigs

  Alleen PathFinder is mogelijk wel interessant maar daar ga ik geen €50 (of €40 als je ‘m los koopt) voor neer tellen.

  http://s3.amazonaws.com/media.cocoatech.com/PF5OverviewSmall.mov

 • Profielfoto
  ismirnoff

  Ik heb precies hetzelfde. Voor de meeste aps heb ik ook al alternatieve aps eerder gekocht. 50 dollar is gewoon te veel voor deze kleine aps.

 • Profielfoto
  Dr. Maddox

  Voelt een beetje als korting krijgen op bedorven vleeswaren. Het mag wel gunstig zijn maar als je helft niet kan nuttigen wat is dan je voordeel?

  Ik ben heel benieuwd wie er vorig jaar de bundel heeft gekocht zonder hiervan achteraf spijt te hebben.

 • Profielfoto
  franssie

  Snap niet hoe ze bij de originele prijs op USD400+ komen aangezien ik het ook de 50 dollar al niet waard vind.
  Macheist is al iets (maar niet heel veel) beter al heb ik er daar ook nog nooit een van gekocht.

 • Profielfoto
  marcelnijman

  Hoho, het is alleen een besparing van 400 euro als je toch al van plan was om *al* die software aan te schaffen. Anders is het gewoon een uitgave van 50 euro.

 • Profielfoto
  Whymme

  Ik kan het nog beter. Ik ga bijna $450 besparen door de bundel niet te kopen. Edit: En ik bespaar gelijk een paar miljoen door geen vakantiehuis in Madagascar te kopen. Ik ben goed bezig vandaag.

  Dat gezegd, er zitten twee interessante en een enigszins interessant programma in de bundel. DragThing, Pathfinder en dat programma om je mail te markeren. Maar voor dat laatste gebruik ik tegenwoordig MailTags. En ik denk dat ik voorlopig nog wel kan leven zonder die andere programma’s.

 • Profielfoto
  Erwal

  Deze bundel is geen besparing want niemand geeft dat geld uit voor dergelijke software. En zelfs voor 50 euro is e.e.a. me te duur…

 • Profielfoto
  63743 Master

  Mteen ff registreren!

 • Profielfoto
  sjun

  Allen PathFinder zou interessant zijn. Maar ook dat vervangt voor mij Disk Order niet.
  http://www.likemac.ru/english/