Siebren Verhoef
Siebren Verhoef OMT Specials 18 december 2009

Bekijk snel verwante berichten in Mail

Standaard worden in het programma Mail alle verwante berichten blauw gemarkeerd. Dit zorgt ervoor dat je precies kunt zien welke eerdere berichten tot dezelfde conversatie of tot hetzelfde onderwerp behoren.

Hoewel dit erg handig is, moet je soms toch nog even zoeken naar andere verwante berichten wanneer er tussendoor veel andere berichten zijn binnengekomen. Een oplossing hiervoor is om via het Weergave-menu in Mail je berichten te sorteren op berichtenreeks. Vind je dit onhandig, dan is er nog een manier om snel eerdere verwante berichten te bekijken.

Hoe
Selecteer in Mail een bericht waarvan je weet dat er eerdere verwante berichten van in de betreffende postbus staan. Iedere keer dat je op ‘alt/option’ + ‘spatie’ drukt sprint Mail automatisch naar het vorige verwante bericht.

Heb jij nog een OMT 101? Stuur ‘m naar [email protected]!

Reageer op artikel:
Bekijk snel verwante berichten in Mail
Sluiten