Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 21 december 2009
Leestijd: 1 minuut

Apple gooit MacBook Pro in de aanbieding

Verschillende Apple Premium Resellers, de Mediamarkt en de Saturn verkopen het instapmodel van de MacBook Pro op 23 en 24 december a.s. voor €999. Zoals bekend kan het niet al te lang meer duren voor Apple met nieuwe MacBook Pro’s komt, en het komt dan ook niet echt als een verrassing dat Apple het huidige model van de MacBook Pro op de laatste dagen voor kerst met een flinke korting verkoopt.

Op de speciaal opgezette website Hetperfectecadeau.nl kun je lezen bij welke winkels het instapmodel van de MacBook Pro vanaf overmorgen voor €999 in plaats van €1149 te koop is. In de online Apple Store betaal je op 23 en 24 december a.s. nog gewoon €1149 voor deze MacBook Pro.

Het gaat om de 13-inch versie van de MacBook Pro (MB990) met een 2.26GHz Intel Core 2 Duo processor, 2GB RAM-geheugen en een hardeschijf van 160GB. Mocht je dus nog op zoek zijn naar een leuk kerstcadeautje, of heb je gewoon een nieuwe notebook nodig en vind je het niet erg dat dit binnenkort een verouderd model zal zijn, dan kun je deze week op woensdag en donderdag je slag slaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.