Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 4 december 2009

Apple geeft 12 gratis iTunes-downloads weg

Apple heeft net aangekondigd dat het vanaf tweede kerstdag iedere dag een gratis download gaat weggeven uit de iTunes Store. Van 26 december tot en met 6 januari zal iedere dag een gratis download beschikbaar komen. Deze download blijft vervolgens 24 uur gratis te downloaden.

De gratis downloads zullen in Nederland bestaan uit een nummer uit de iTunes Music Store, of een app uit de App Store. Andere landen, zoals Engeland zullen ook gratis muziekvideo’s, afleveringen van tv-series en films aangeboden krijgen. Nederland moet het doen met muziek en apps, omdat de iTunes Video Store voor Nederland helaas nog niet beschikbaar is. De 12 dagen cadeau’s zijn beschikbaar in heel Europa. De rest van de wereld kan niet profiteren van deze actie.

Om op de hoogte te blijven van de gratis downloads kun je je inschrijven voor de e-mail alerts op iTunes12dagencadeaus.nl.

Reageer op artikel:
Apple geeft 12 gratis iTunes-downloads weg
Sluiten