Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 21 november 2009

Winnaar ontbrekende App Store-app wedstrijd bekend!

Vandaag zijn juryleden Dennis Stevense en Jelle Prins met de OMT-crew bijeenkomen om zich door de 200 inzendingen voor de OMT ontbrekende App Store-app wedstrijd heen te werken.

Na lang discussiëren en vele controles in de App Store om te kijken of een idee niet al bestaat, is er toch één winnaar uitgekomen. Wie die winnaar is en met welk idee hij of zij gewonnen heeft houden we nog even geheim. Voor de bekendmaking hiervan hebben we namelijk een bijzondere setting gekozen: iCE Amsterdam.

Vrijdagmiddag 27 november om 17.00 uur zal One More Thing een stukje van de iCE Awardceremonie voor haar rekening nemen door voor een zaal vol met internationale ontwikkelaars en mobile-specialisten de winnaar bekend te maken van de ontbrekende App Store-app wedstrijd. Lijntjes naar geïnteresseerde ontwikkelaars zijn zo wel heel erg makkelijk gelegd.

Voor OMT’ers die zich online inschrijven hebben we nog een speciale driedaagse iCE deal: 50% korting voor individuen en tot 80% korting wanneer je met meer mensen samen komt. Lees hier meer over iCE Amsterdam en kom ook!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Winnaar ontbrekende App Store-app wedstrijd bekend!
Sluiten