Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 18 november 2009

Twitteren op je bejaarde Mac

Allemaal leuk en aardig dat Twitter, maar hoe laat je de wereld weten dat je gaat zzzlapen op een Mac van 10 jaar of ouder? Dan gebruik je Grackle68k, dé Twitter client voor 68k Macs.

Nathanial Hendler is de maker van Grackle. Wat begon als een proof of concept is nu daadwerkelijk bruikbaar. Uit de weinig beschikbare informatie over Grackle blijkt dat automatisch inloggen nog niet mogelijk is. Maar daar is een oplossing voor: “If you use resedit to put your username and password in the obvious STR resource, you won’t have to enter it when you start the program. It would be nice if you didn’t have to use ResEdit, but why not open ResEdit and reminisce anyway,” aldus de maker. En zo is het maar net, want wie kent ResEdit nou niet?

Trouwens, volg jij OMT al op Twitter?

Screenshots in volledige resolutie:

Reageer op artikel:
Twitteren op je bejaarde Mac
Sluiten