Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 6 november 2009

Steve Jobs is “CEO of the Decade”

Apple CEO Steve Jobs is door Fortune uitgeroepen tot “CEO of the Decade”. Steve wordt geprezen om zijn oog voor innovatie en zijn charisma. Ook wordt hij geroemd om zijn successen bij de bedrijven Apple, NeXT en Pixar. Jobs staat bekend als de meest perfectionistische CEO.

Jobs wordt persoonlijk verantwoordelijk gehouden voor het redden van Apple in 1997, het jaar dat het bedrijf bijna failliet ging. Hij is voor het grootste deel verantwoordelijk voor het succes dat Apple nu heeft. Het is daarom ook niet echt een verrassing dat Jobs wordt gezien als de meest succesvolle CEO in het laatste decennium.

Verder is Jobs actief bij Pixar, het bedrijf dat bekend is van films als Finding Nemo, Toy Story en Wall-E. Van de zes laatste films die Pixar maakte kregen er vier een Oscar voor “Best Animated Feature”. Bill Gates en Google oprichters Larry Page en Sergey Brin grepen naast de titel “CEO of the Decade”.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Steve Jobs is “CEO of the Decade”
Sluiten