Software update: printerdrivers

Door: Siebren Verhoef - 17 reacties

Apple heeft nieuwe printerdrivers vrijgegeven voor Mac OS X Snow Leopard. Voor printers van de merken Canon, HP, Brother en Lexmark staat de update klaar in Software Update (onder het appeltje). Door de update via software update te downloaden, download je alleen de drivers van de printers die je zelf gebruikt.

Wil je de complete pakketten met drivers voor alle printers van één merk downloaden, dan kan dat ook. De pakketten zijn te downloaden van de website van Apple. (Canon – 274,6MB, HP – 387,4MB, Brother – 99,9MB en Lexmark – 117MB)

Reacties

17 reacties
 • Profielfoto
  Ikreisrond

  Dan zou ik nu eindelijk weer moeten kunnen scannen…:D (gratis PhotoSmart C5180)

 • Profielfoto
  Maced.2

  dat was gisteren al [HP drivers}…maar thanks:D :D

 • Profielfoto
  Rickje

  En wat is daar ’t praktisch nut van?

  Heb hier een Canon staan en die werkt al jaren prima…!??

 • Profielfoto
  RoyHochstenbach

  Er zit zeker geen driver in voor de HP Scanjet 3570C, toch? Want de laatste versie van HP komt uit 2004, en heeft wat problemen met Snow Leopard.

 • Profielfoto
  Cablecutter

  Ik heb de update geïnstalleerd en hoopte dat het probleem bij mijn Canon Pixma iP5200R van o.a. dubbelzijdig afdrukken vanuit 64-bits applicaties is opgelost. Helaas blijf ik met dat probleem zitten. Ik krijg bij de functionaliteiten nog steeds de doorgestreepte mogelijkheden zoals DuplexPrint483.

 • Profielfoto
  TRA

  Waarom staat de Canon LBP 2900 er nooit bij?
  Weet iemand welke driver ik voor deze printer kan gebruiken?

 • Profielfoto
  OMT-fan

  Weet niet wat deze driver meer/beter doet dan de vorige.
  Alles werkt(e) hier perfect met de Canon Pixma MP800

 • Profielfoto
  R-Flow

  Bedankt voor de update.

 • Profielfoto
  ronald

  Ha, nog steeds werkt de scan software van HP niet op de c5280

  maar via forum antwoord (nog bedankt) kan je wel met fotolader prog scannen
  en dis is de c5280 nog goed bruikbaar

 • Profielfoto
  Linkeltje

  Ik hoop dat er ook een driver voor m’n HP scanjet 4470c aankomt.

  Het zou een beetje zonde zijn om zo’n goed werkend apparaat te laten wegstoffen. En nu we toch bezig zijn, m’n HP webcam heb ook nog niet aan de praat. ???

 • Profielfoto
  Linkeltje

  @ronald – fotolader prog.. daar zal ik iig eens naar kijken dan, dank voor de tip!

 • Profielfoto
  iVOO

  Wat ben ik (denk ik) hier blij mee. Ik bleef maar updates krijgen van HP printer driver 2.2, zowel op macbook als op imac ??? Ik werd er helemaal gestoord van. HP had geen idee waar het vandaan kwam, telkens weer versie 2.2……

  Nu is het versie 2.3, ik hoop dat ik die niet drie keer per dag aangemeld krijg

 • Profielfoto
  dduur

  waar vind ik epson drivers

 • Profielfoto
  Drexciyan

  Ik had dus eerst de driver + software van HP (C7280) geinstalleerd voor Snow Leopard.
  Dat weer verwijderd en via software update enkel de drivers geinstalleerd.
  Nu fijn scannen via Preview en/of Image Capture. Geen gedoe meer met aparte apps.

 • Profielfoto
  maconly

  lekker vlot na 3 maanden snow leopard .

 • Profielfoto
  Mujeres

  heb een HP Color LaserJet CM1015 krijg hem nog niet aan het scannen…

  beetje jammer…:(

 • Profielfoto
  bartje

  Mijn Epson R800 werkt nog steeds niet goed via Airport