Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 19 november 2009

Software update: Firmware-update beeldschermcamera 1.0

Apple heeft een firmware update uitgegeven voor de LED Cinema Display 24-inch. Firmware-update beeldschermcamera 1.0, zoals de update officieel heet, moet ervoor zorgen dat de iSight-camera van het beeldscherm beter wordt herkend door verschillende programma’s.

Deze firmware-update verhelpt een probleem met de ingebouwde iSight-camera van de LED Cinema Display dat ertoe kan leiden dat de camera niet wordt herkend door programma’s.

Voorheen was het met de iSight van de LED Cinema Display nog wel eens het geval dat deze in combinatie met een MacBook (Pro) alleen wilde kiezen voor de iSight van de MacBook (Pro) zelf. Dit probleem moet na de update zijn opgelost. De firmware-update is te downloaden via Software Update, of via de website van Apple.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Software update: Firmware-update beeldschermcamera 1.0
Sluiten