Software update: Firmware-update beeldschermcamera 1.0

Door: Siebren Verhoef - 6 reacties

Apple heeft een firmware update uitgegeven voor de LED Cinema Display 24-inch. Firmware-update beeldschermcamera 1.0, zoals de update officieel heet, moet ervoor zorgen dat de iSight-camera van het beeldscherm beter wordt herkend door verschillende programma’s.

Deze firmware-update verhelpt een probleem met de ingebouwde iSight-camera van de LED Cinema Display dat ertoe kan leiden dat de camera niet wordt herkend door programma’s.

Voorheen was het met de iSight van de LED Cinema Display nog wel eens het geval dat deze in combinatie met een MacBook (Pro) alleen wilde kiezen voor de iSight van de MacBook (Pro) zelf. Dit probleem moet na de update zijn opgelost. De firmware-update is te downloaden via Software Update, of via de website van Apple.

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  Spongebob

  ik zou zeggen: eindelijk. Heb al 7 maanden zo een LED-cinema-display, maar had nog nooit die iSight-camera kunnen laten werken. Ik ben dus héél benieuwd!

 • Profielfoto
  Spongebob

  heb net gemerkt dat je deze update niet kan installeren als de LEDcinema niet aan je macbook hangt. Zal dus pas voor vanmiddag zijn.

 • Profielfoto
  diedbaas

  Ah eindelijk, had hier weleens last van, zal eens kijken of de update beter werkt.

 • Profielfoto
  Michaeldw

  hmm, nooit ergens last van gehad. Kan in skype netjes kiezen uit twee cams. Maarja, updatetje kan nooit kwaad..

 • Profielfoto
  Maikelw

  Niet dat ik die camera ooit gebruik, maar toch maar ff updaten:P

 • Profielfoto
  Spongebob

  intussen is de boel hier upgedated en het werkt als een tierelier. Netjes van Apple. Al had het wel een half jaartje sneller gekund…