Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 20 november 2009

OS X 10.6.2 kan weer draaien op Hackintosh-netbooks

Het is een gebruiker van het InsanelyMac-forum gelukt om Mac OS X 10.6.2 toch weer geschikt te maken voor Hackintosh-netbooks. De 10.6.2 update zorgde ervoor dat Mac OS X niet meer gedraaid kon worden op netbooks met een Intel Atom processor.

Het was te verwachten dat er binnen enkele dagen een oplossing zou komen die ervoor zou zorgen dat de laatste versie van Mac OS X weer gedraaid kon worden op netbooks. Dankzij een aanpassing in de kernel van OS X is dit vanaf nu weer mogelijk.

Meerdere gebruikers hebben al gemeld dat deze methode succesvol blijkt te zijn. Vóór deze aanpassing bleven de netbooks van deze gebruikers in een herstart-loop hangen, waardoor het onmogelijk was om de netbook te gebruiken. Wellicht gaat Apple het met de toekomstige updates van Mac OS X moeilijker maken om deze werkend te krijgen op Hackintosh-netbooks. Op naar het volgende kat-en-muis-spel dus…

Reageer op artikel:
OS X 10.6.2 kan weer draaien op Hackintosh-netbooks
Sluiten