Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 20 november 2009

Op reis? neem je MacBook en iPod touch mee!

Ben je van plan om binnenkort op reis te gaan, vergeet dan niet om je MacBook en je iPod touch mee te nemen! De nieuwe MacBook en de 32-GB iPod touch horen volgens Time namelijk op de lijst met de 25 beste gadgets voor tijdens het reizen. De iPhone komt op de lijst met ‘Top travel gadgets’ niet voor.

De nieuwe MacBook wordt door Time geprezen om zijn stevige behuizing, en om het nieuwe LED scherm dat bijdraagt aan de batterijduur van 7 uur. Ook is Time tevreden met het nieuwe glazen trackpad waarmee de MacBook is uitgerust, en met het feit dat de MacBook zeer milieuvriendelijk is. De 32-GB iPod touch valt bij Time in de smaak om de Stembediening dit het apparaat heeft, en om de snellere processor uit de iPhone 3GS waarover het apparaat beschikt.

Grote afwezige op de lijst met beste reisgadgets is de iPhone. De enige mobiele telefoon die wel op de lijst te vinden is is de Motorola Droid.

Reageer op artikel:
Op reis? neem je MacBook en iPod touch mee!
Sluiten