Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 27 november 2009

Ontwikkelaar iPhone-worm gaat iPhone apps maken

Ben jij een getalenteerde iPhone-app ontwikkelaar, maar kom je maar niet aan de bak bij een bedrijf? Maak een worm voor de iPhone en de kans dat je een baan krijgt wordt heel wat groter. Het overkwam een van de makers van de bekende SSH-wormen die de laatste tijd de ronde deden

Zo liet de Rick Astley-worm pas geleden heel wat iPhone-gebruikers schrikken, doordat ze ineens het hoofd van Rick Astley op hun iPhone te zien kregen. Het was een van de wormen die je ongewenst op je iPhone kon krijgen als je een gejailbreakte iPhone gebruikte in combinatie met SSH en het standaardwachtwoord. De maker van deze worm, Ashley Towns, krijgt (dankzij deze ‘promotie’?) nu een baan bij het bedrijf Mogeneration.

Mogeneration is een bedrijf dat apps voor de iPhone ontwikkeld, waaronder Lingopal, Xumii en Moo Shake!, een spel voor kinderen. Mogeneration schreef onlangs toevallig nog een blog over Ashley Towns. Het bedrijf had dus al eerder kennis gemaakt met Ashley Towns, en dit is waarschijnlijk ook de reden dat hij nu als ontwikkelaar voor Mogeneration aan de slag mag.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ontwikkelaar iPhone-worm gaat iPhone apps maken
Sluiten