Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Geruchten 3 november 2009

‘Onderdeel iPhone 4G gelekt’

De website China On Trade claimt een onderdeel te bezitten van de volgende generatie iPhone. Dit ‘midboard’ is op de website te koop voor $23,42. Op zich niets bijzonders, aangezien dit soort websites meestal niet heel betrouwbaar zijn.

Toch kunnen we dit gerucht niet zomaar naar het rijk der fabelen verwijzen. China On Trade claimde namelijk een maand voordat de iPhone 3GS op de markt kwam ook al dat ze een onderdeel voor deze derde generatie iPhone verkochten. Bij het demonteren van de iPhone 3GS bleek toen inderdaad dat de Chinese website niet zomaar wat had verzonnen, en dat het daadwerkelijk om een onderdeel van de iPhone 3GS ging.

Toch is het een stuk waarschijnlijker dat een onderdeel voor de volgende generatie iPhone een maand van tevoren lekt, dan dat dit meer dan een half jaar van tevoren gebeurt. Tot nu toe zit er namelijk iedere keer een jaar tussen het uitbrengen van een nieuwe generatie iPhone, en de iPhone 3GS is pas 5 maanden oud. Heeft China On Trade deze keer wel gewoon wat verzonnen? Of komt de vierde generatie iPhone een stuk sneller dan we verwachten? Oordeel zelf.

De nieuwe iPhone 4G?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Onderdeel iPhone 4G gelekt’
Sluiten