Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 30 november 2009
Leestijd: 2 minuten

OMT cadeautips: MacSlaps en iPhone Coasters

Met de feestdagen in aantocht begint voor de meeste mensen de zoektocht naar het ideale cadeau voor hun dierbaren. In deze korte serie artikelen helpt OMT je mee tijdens het zoeken, door alvast wat producten op een rijtje te zetten die wij zelf graag in onze schoen of onder de kerstboom zouden zien liggen.

In ieder bericht komen steeds twee verschillende producten aan bod, want we hebben immers niet allemaal dezelfde smaak. Zoals je van One More Thing gewend bent hebben alle cadeautips iets technologisch, maar geen zorgen… De Philips LivingColors LED-lamp zul je niet voorbij zien komen. Dat is zooo 2008.

MacSlaps Vinyl stickers
De notebooks van Apple zijn erg herkenbaar door het lichtgevende appeltje op de achterkant/bovenkant van de behuizing. Hierdoor lijken alle notebooks van Apple min of meer op elkaar. Wil je jouw MacBook, MacBook Pro of MacBook Air onderscheiden van de rest, dan kun je er natuurlijk voor kiezen om deze te beplakken met willekeurige stickers.

Veel stijlvoller zijn echter de stickers van MacSlaps. Met deze duurzame stickers maak je van de achterkant van je laptop een klein kunstwerk, en bovendien onderscheid je je van de massa. Kies bijvoorbeeld voor een sticker met het kenmerkende legomannetje erop, of maak van je Mac een boter-kaas-en-eieren-speelveld met de ‘Tic – Mac -Toe’-sticker.

De MacSlaps-stickers kosten $14 per stuk, exclusief verzendkosten. Ze zijn te koop via deze website.

iPhone Coasters onderzetters
Ben je op zoek naar de perfecte onderzetters voor de iPhone of Apple-fan? Zoek dan niet verder. Met de iPhone Coasters maak je van iedere tafel een mega-iPhone. Elke onderzetter is namelijk een iPhone-icoon in het groot. Zo heb je een setje onderzetters met de zes basis-apps van de iPhone, zoals iPod, Telefoon en Safari, maar ook twee andere sets met ieder weer verschillende iPhone-iconen.

Elk setje van zes onderzetters kost £19.99. In totaal zijn er drie verschillende setjes onderzetters. Ze zijn te koop via deze website.

Heb jij nog een cadeautip voor OMT? Stuur hem dan naar [email protected]

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
OMT cadeautips: MacSlaps en iPhone Coasters
Sluiten