Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 18 november 2009

OMT cadeautips: Bose en Crumpler

Met de feestdagen in aantocht begint voor de meeste mensen de zoektocht naar het ideale cadeau voor hun dierbaren. In deze korte serie artikelen helpt OMT je mee tijdens het zoeken, door alvast wat producten op een rijtje te zetten die wij zelf graag in onze schoen of onder de kerstboom zouden zien liggen.

In ieder bericht komen steeds twee verschillende producten aan bod, want we hebben immers niet allemaal dezelfde smaak. Zoals je van One More Thing gewend bent hebben alle cadeautips iets technologisch, maar geen zorgen… De Philips LivingColors LED-lamp zul je niet voorbij zien komen. Dat is zooo 2008.

Bose QuietComfort 15 Acoustic Noise Cancelling hoofdtelefoon
Zit je regelmatig in het vliegtuig, de trein of gewoon onder een lawaaierige luchtbehandeling op kantoor? Dan is de opvolger van de QuietComfort 2 een zegen. Stilte zoals je het niet vaak meer tegenkomt in onze moderne wereld. De nieuwste versie is nog stiller door betere geluidsisolatie rond je oren en ‘verbeterde technologie’. Oh, en als je de minijack van de QuietComfort 15 in je Mac of iPod steekt kun je ook nog fijn in Bose-stijl naar je muziek luisteren of films kijken.

Je zult de sint erg lief moeten aankijken, want met een prijskaartje van € 349,- is het waarschijnlijk niet iets voor door-de-weeks in de schoen. Fietsen en wandelen met de QC 15 op wordt overigens niet aangeraden en sociaal doen is volstrekt onmogelijk.

De Bose QuietComfort 15 ligt voor € 349,- inclusief BTW op voorraad in de online winkel van Bose.

Crumpler Common Rice
Ben jij er ook zo een die een tas te groot vindt en een laptopsleeve te klein? Hou je daarnaast ook nog van de uitstraling van de ouderwetse canvas boodschappentas, dan heeft Crumpler de oplossing: de Common Rise in M, L en XL voor respectievelijk de 13″, 15″ en 17″ Macbooks van Apple. Het kleurenpalet met kleuren als oranje, bruin en donkerblauw zet de retrogedachte kracht bij.

Naast een veilige, regenwaterdichte plek voor de draagbare computer kunnen in deze zeer compacte tas ook de voeding, een optionele muis en een paar A4-tjes mee. Crumpler noemt het materiaal zelf ‘1000D Chicken Tex Supreme’. Wij denken dan eerder aan een ongelukkige kruising tussen een Canon camera en een Domino’s pizza, maar stevig is het wel.

De Crumpler Common Rice is voor € 69,- (13″), € 79,- (15″) en € 89,- (17″) inclusief verzendkosten te koop in de online winkel van Crumpler en bij veel Apple Premium Resellers.

Heb jij nog een cadeautip voor OMT? Stuur hem dan naar [email protected]

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
OMT cadeautips: Bose en Crumpler
Sluiten