Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 23 november 2009
Leestijd: 1 minuut

MyBee, browser voor de kleintjes

Internet en jonge kinderen, een dilemma voor sommige ouders. Wat mag je kind wel zien op het internet en wat niet? Alleen internetten met papa of mama bij of alleen?

MyBee is misschien een oplossing. MyBee is een speciale browser van KPN voor kinderen tot 11 jaar. Al langer beschikbaar voor Windows, maar nu ook voor de Mac. Met MyBee kun je ervoor zorgen dat jouw kinderen alleen dat zien op het internet dat jouw goedkeuring kan wegdragen.

Natuurlijk, je kunt alles op slot zetten en bij iedere website een melding laten verschijnen dat eerst toestemming gevraagd moet worden. MyBee gaat echter verder dan dat. Je kunt namelijk kiezen of je alleen de sites van de MyBee redactie, of ook suggesties van andere ouders wilt gebruiken. Daarbij kun je kiezen voor suggesties van tolerante, gemiddelde of strenge ouders. Op deze manier ontstaat er een immer groeiende database met veilige sites voor iedere leeftijd.

Hoe ga jij hier mee om? Laat jij je kinderen vrij los op het internet?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
MyBee, browser voor de kleintjes
Sluiten