Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 19 november 2009

Mac OS X 10.7 al in ontwikkeling

Hoewel Mac OS X Snow Leopard pas net uit is, zijn er al bewijzen opgedoken dat Apple bezig is met het ontwikkelen van de volgende versie van het besturingssysteem, Mac OS X 10.7. In de database van het open source “launchd”-framework is namelijk een foutmelding opgedoken die verwijst naar Mac OS X 10.7. Het gaat om de volgende foutmelding:

11A47: SecurityAgent no longer visible via Accessibility

Het nummer “11A” dat aan het begin van deze zin staat verwijst hierbij naar de eerste build van de volgende versie van Mac OS X. Zo begonnen alle Snow Leopard builds met het cijfer 10, gevolgd door een A (versie 10.6), B (versie 10.6.1) of een C (versie 10.6.2). Bij Leopard begon het buildnummer uiteraard altijd met het cijfer 9.

Helaas is deze verwijzing tot nu toe het enige dat over de volgende versie van Mac OS X bekend is. Wel is de verwachting dat OS X 10.7 veel nieuwe functies zal bevatten, die voor de gebruiker duidelijk zichtbaar zijn. Mac OS X Snow Leopard bracht vooral veel veranderingen die voor de gebruiker niet direct zichtbaar zijn.

Wat verwacht jij van Mac OS X 10.7?

Reageer op artikel:
Mac OS X 10.7 al in ontwikkeling
Sluiten