Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 5 november 2009
Leestijd: 1 minuut

Laatste bèta 10.6.2 pakt problemen nieuwe iMac aan

Een maand geleden schreef OMT dat de 10.6.2 update voor Snow Leopard flink wat problemen aanpakt. Een paar bèta-versies later is Apple nog steeds druk bezig om oplossingen voor nieuwe problemen in de update te verwerken.

Zo verbetert build 10C540 van de update onder andere de prestaties van Airport in de nieuwe iMac. Vermoedelijk wordt hierdoor het probleem met het afspelen van Flash-filmpjes op de iMac opgelost. Een ander probleem dat wordt aangepakt heeft te maken het verbinden en ontkoppelen van een Mac met een Apple TV. Een derde aanpassing in deze bèta moet ervoor zorgen dat VMware Fusion beter draait.

Opvallend is dat de ondersteuning voor Atom processors in deze nieuwe build weer terug is. Verder worden in deze update nog bijna 150 andere componenten van Mac OS X aangepast, waaronder AppleBacklight, AppleDisplays, ColorSync, Dock, Exposé, FileSync, Front Row, GraphicsDrivers, HFS, iPhoto, MobileMe, OpenCL, QuickTime, Spotlight, Time Machine, en USB. De update zal rond de 480 MB groot zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.