Statenweg
Statenweg Nieuws 26 november 2009
Leestijd: 1 minuut

Kort nieuws: 27″ iMac als extern beeldscherm, iTunes LP nu open

27″ iMac als extern beeldscherm
Ben je van plan om de nieuwe 27″ iMac als extern beeldscherm te gebruiken voor bijvoorbeeld je MacBook? Apple heeft een support-pagina met instructies gepubliceerd om dit vlekkeloos te laten verlopen.

iTunes LP
Onder de noemer iTunes LP is sinds september een aantal muziekalbums verrijkt met een mooi ontworpen, interactieve omgeving vol met songteksten, wetenswaardigheden, video’s, foto’s en ander bonusmateriaal.

De hoge kosten die er naar verluidt mee gemoeid waren, vormden een barrière voor onafhankelijke labels om zelf hun LP’s te maken en leidden tot de nodige kritiek. Vandaag heeft Apple echter uitgebreide documentatie gepubliceerd voor artiesten en uitgevers om zelf LP’s (voor muziek) en Extras (voor films en video) te ontwikkelen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.