Lucas Raggers
Lucas Raggers OMT Specials 10 november 2009

Kijk mee tijdens opnames OMT podcast!

We gaan het helemaal anders doen. Het roer gaat om. Na 169 afleveringen van de OMT podcast hebben we er schoon genoeg van. Het format is rijp voor een update naar versie 3.0.

De OMT podcast bestaat voortaan nog maar uit 2 onderdelen. Het eerste deel bereidt de redactie voor, het tweede deel bereid jij als OMT-bezoeker voor. Hoe? Door je vragen, ideeën, verhalen, opmerkingen, ontdekkingen en wat dies meer zij naar ons te mailen. Daarnaast wordt versie 3.0 interactiever. Tijdens de opnames kun je namelijk meekijken en luisteren met Studio Statensingel. Op deze manier krijg je een sneak preview van de podcast én kun je meteen reageren.

Kijk en luister dus mee vanavond! Rond 22:00 gaan de camera’s aan, de microfoons open en kun je de opnames van OMT podcast #170 bijwonen. Heb je input, wil je reageren, doe dit voor tijdens en na de uitzending.

Reageer op artikel:
Kijk mee tijdens opnames OMT podcast!
Sluiten