iPhoneDevCamp ’09 van start gegaan

Door: Siebren Verhoef - 5 reactiesHet is 25 november 2009, de dag dat het iPhoneDevCamp plaatsvindt in de Westergasfabriek in Amsterdam. Het iPhoneDevCamp is het startschot van het driedaagse iCE Amsterdam, dat tot en met 27 november duurt. Inmiddels loopt de zaal al behoorlijk vol, en zojuist heeft Dom Sagolla, oprichter van het iPhoneDevCamp, het evenement officieel geopend.

OMT is vandaag de hele dag met een studio aanwezig op het iPhoneDevCamp. Tijdens dit evenement zal OMT proberen om interessante iPhone-ontwikkelaars voor de camera te krijgen. Een interview met Dom Sagolla staat alvast op het programma. Dom Sagolla is niet alleen de oprichter van het iPhoneDevCamp, maar ook mede-oprichter van Twitter. De interviews zullen daarna zo spoedig mogelijk op de website verschijnen.

Tijdens iCE Amsterdam, dat morgen en overmorgen plaatsvindt zal de nadruk niet alleen liggen op het ontwikkelen voor de iPhone, maar ook op het ontwikkelen voor andere mobiele platformen. Tijdens dit evenement zullen grote internationale sprekers als Dom Sagolla en Jonathan Wight het podium beklimmen. Het is ook nu nog mogelijk om kaarten te kopen voor iCE Amsterdam. OMT’ers bestellen hun kaarten met korting.

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  Лукас

  Veel iPhone developers die boeiende programma’s maken doen dit echter part-time, en hebben geen geld om naar een dure conferentie te gaan.. Nodig die ook eens uit door een giveaway to doen, Calacanis-style.:)

 • Profielfoto
  reven

  Agree on Calacanis-style!
  Nice TWiST

 • Profielfoto
  iSponge

  Hopelijk is het nu ondertussen drukker als op die foto;)

 • Profielfoto
  Ruud Ravenhorst

  Ziet er -als ik eerlijk ben- tamelijk triest uit, zo’n achterafzaaltje waar een man of dertig zitten. Als je zou zeggen dat het een foto is van de Newton-ontwikkelaars conferentie zou ik het ook geloofd hebben. Misschien toch een iets te hoge entree-prijs gevraagd?

 • Profielfoto
  MouseMighty

  WTF? Zulke dure tickets terwijl de iPhoneDevCamp volgens de oprichter bedoeld is om van users, designers te maken. Haahahaha wat een misser! Ff omgerekend, zonder korting betaal je dus €163,- p.p. per dag!! De Adobe User group XL meeting is €75,- voor hele dag (08.00-18.00) zelfs dat wordt al teveel gevonden en dat is in de hele Meervaart. Makes you wonder, lekker geld verdienen op het woord iPhone alleen?