Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 9 november 2009
Leestijd: 1 minuut

Gratis software in MacHeist nanoBundle

MacHeist, bekend van het weggeven van softwarebundels met flinke kortingen, heeft weer een nieuwe bundel met software. Met de komende dure feestdagen in aantocht, is de prijs van de nanoBundle wel heel verleidelijk gemaakt. Deze keer is de software in de bundel namelijk helemaal gratis. Het gaat om applicaties die normaal rond de $15-$25 kosten.

Één van die applicaties, Mariner Write, kost normaal $50 en is alleen gratis te downloaden als 500.000 mensen zich inschrijven voor de bundel. Op dit moment hebben 218.028 mensen zich ingeschreven voor de bundel, en er zijn nog drie dagen resterend.

Behalve Mariner Write, bestaat de MacHeist nanoBundle verder uit de programma’s ShoveBox, WriteRoom, Twitterific, TinyGrab en Hordes of Orcs. Je kunt je inschrijven en de gratis software downloaden op de website van MacHeist.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.