Statenweg
Statenweg Nieuws 29 november 2009

Fijne kerst, jij en je pc!

De feestdagen komen eraan en dat betekent verlanglijstjes opstellen en hopen dat de kerstman zijn hart op de goede plaats heeft. En wat staat er deze kerst bovenaan op de wensenlijst? Een blik op de lijst ‘Most Wished For in Laptops‘ van Amazon.com laat geen twijfels bestaan. Op het moment van schrijven wordt de top 3 gedomineerd door Apple. Vooral de witte 13,3″ MacBook is geliefd. In totaal komen er vier MacBook (Pro’s) voor in de top 10.

So far so good.

Werpen we echter een blik op de lijst ‘Most Gifted in Laptops‘, de andere zijde van de munt, dan zien we tot onze schrik pc’s bovendrijven. De eerste plaatsen worden gevuld met modellen van Toshiba en Acer!

Uit deze vluchtige analyse kunnen we opmaken dat niet alle wensen vervuld zullen worden deze kerst. Blijkbaar heeft de kerstman eveneens last van de recessie en kiest hij in plaats van een nieuwe Mac voor goedkopere Windows-laptops. Of toch maar voor een iPod, want de top 10 van de meest geschonken mp3-spelers wordt wél gedomineerd door Apple. Maar liefst negen modellen van de iPod touch en nano.

Merry Christmas.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fijne kerst, jij en je pc!
Sluiten