Statenweg
Statenweg Geruchten 22 november 2009

‘De lente brengt een iPod touch met camera’

Over een paar maanden staan de lammetjes weer in de wei, de bloemetjes in bloei, kleurt het gras weer groen en heeft de iPod touch een camera. Tenminste, als we de laatste geruchten mogen geloven.

Tot ieders verbazing was de nieuwste versie van de iPod touch in september niet uitgerust met een camera, ondanks de vele geruchten die het tegendeel voorspelden en hoesjesmakers die hun assortiment erop hadden aangepast.

Het publiek ging er dan ook vanuit dat op het laatste moment problemen op waren getreden met de cameramodules, waardoor Apple er noodgedwongen van af moest zien. Bovendien werd in de nieuwe touch een uitsparing aangetroffen die plaats biedt voor een camera.

De update van de touch zou volgens ‘bronnen’ dezelfde camera krijgen als de iPod nano. Deze is geschikt voor video, maar kan geen foto’s nemen. Daarmee blijft de touch achter op de iPhone als het gaat om beeldkwaliteit en mogelijkheden.

Reageer op artikel:
‘De lente brengt een iPod touch met camera’
Sluiten