Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 24 november 2009

Core i7 iMac vaak ‘DOA’

Het lijkt er op dat een aantal van de nieuwe Core i7 iMacs bij aankomst al ‘Dead On Arrival’ (DOA) moeten worden verklaard. Uiteraard kan dit bij elk merk en type computer voorkomen, maar op de Apple Forums zijn er erg veel topics van gebruikers die melding maken van een Core i7-iMac die bij aankomst DOA bleek te zijn. Ook Engadget kreeg te maken met een Core i7 iMac die niet wilde opstarten.

Een ander probleem met de nieuwe 27-inch iMacs lijkt vooral met de verpakking en het vervoer van de apparaten te maken te hebben. Sommige iMacs worden namelijk geleverd met een beschadiging op het scherm. Deze beschadiging zit meestal in de linkerhoek van de iMac. Wellicht dat de koeriersdiensten hun medewerkers beter duidelijk moeten maken dat je met een 27-inch iMac nu eenmaal niet kunt gooien.

Uiteraard doen deze problemen zich bij lang niet elke nieuwe iMac voor, en is het niet de eerste keer dat een nieuw Apple product last heeft van grote of minder grote problemen.

Reageer op artikel:
Core i7 iMac vaak ‘DOA’
Sluiten