Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 26 november 2009

Black Friday aanbiedingen Australië bekend

Omdat het in Australië op dit moment al vrijdag is, zijn ook de Black Friday aanbiedingen in de Australische online Apple Store al bekend. De meeste korting krijg je op een iMac en MacBook Pro. Deze korting kan oplopen tot ongeveer 130 Australische dollar, wat neerkomt op zo’n €80.

Verder krijgt je in de Australische Apple Store korting op onder meer de iPod nano, iPod touch en de Apple TV. Ook accessoires als de Time Capsule, Airport Extreme en Airport Express zijn eenmalig met korting te koop. Denk je erover om de nieuwe Magic Mouse of het nieuwe Wireless Keyboard aan te schaffen, dan kun je ook deze op Black Friday met korting kopen.

Wat betreft de niet-Apple producten die op Black Friday goedkoper zijn gaat het vooral om iPod docks en hoesjes, en om software als Microsoft Office 2008, VMware Fusion 3 en
Adobe Photoshop Elements 8. Waarschijnlijk zullen de aanbiedingen in de Nederlandse Apple Store morgen (ongeveer) overeenkomen met de aanbiedingen in de Australische Apple Store.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Black Friday aanbiedingen Australië bekend
Sluiten