Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 16 november 2009
Leestijd: 1 minuut

Bill Gates noemt Steve Jobs meest inspirerend

Afgelopen week was op de Amerikaanse TV-zender CNBC het programma “Warren Buffett and Bill Gates: Keeping America Great” te zien. In dit programma werd Bill Gates geïnterviewd, en kreeg ook het publiek de kans om vragen te stellen aan het voormalige Microsoft boegbeeld.

Na een paar minder interessante vragen werd vanuit het publiek de vraag gesteld wat Gates vond van Apple CEO Steve Jobs. Het antwoord van Gates was erg positief. Zo roemde hij Jobs onder andere om het redden van Apple in de tijd dat Apple op de rand van de afgrond balanceerde. Volgens Gates zorgde Jobs ervoor dat er een sterk team werd samengesteld, en dat hij de inspiratie in het bedrijf terugbracht die nodig was voor het ontwikkelen van goede producten met een geweldig design.

Volgens Gates is het voor Microsoft geweldig een concurrent als Apple te hebben. Bovendien ontwikkelt Microsoft ook software voor de Mac. Over Steve Jobs zegt Gates uiteindelijk nog dat hij de meest inspirerende persoon is binnen de industrie-branche waarmee hij ooit heeft samengewerkt, en dat Jobs degene is die Apple heeft gered.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Bill Gates noemt Steve Jobs meest inspirerend
Sluiten