Apple’s aanbiedingen voor Black Friday gelekt?

Door: Siebren Verhoef - 14 reacties

Vrijdag 27 november aanstaande is het zover, dan is het in Amerika weer Black Friday. Een dag waarop veel winkels hun producten traditioneel met veel korting zullen aanbieden. Ook Apple doet hier ieder jaar aan mee, en ook wij in Nederland kunnen vaak van Apple’s Black Friday aanbiedingen meeprofiteren. Dit jaar lijkt het er echter op dat de de kortingen die Apple op Black Friday gaat geven al zijn uitgelekt.

De website Boy Genius ontving namelijk een screenshot van wat de Black Friday aanbiedingen van Apple zouden zijn. In het screenshot is te lezen dat Apple tot 30% korting gaat geven op iPods (met uitzondering van de iPhone en iPod shuffle), dat de korting op Macs kan oplopen tot maar liefst 25%, en dat je accessoires, software en overige hardware kunt aanschaffen met een korting tot 15%. Verder staat ook te lezen dat sommige Apple Stores (in Amerika) om 6 uur ’s morgens hun deuren zullen openen.

De afbeelding uit het screenshot zou binnenkort door Apple worden rondgestuurd per e-mail. De kortingen die op de afbeelding staan lijken echter te goed om waar te zijn, en Boy Genius kan dan ook niet bevestigen dat hun bron helemaal betrouwbaar is. Het is voor ons dan ook te hopen dat de bron geen creatieve Photoshopper is…

Reacties

14 reacties