Statenweg
Statenweg Nieuws 8 november 2009
Leestijd: 1 minuut

Apple TV 3.0.1 ‘dringende update’

Apple raadt gebruikers van Apple TV 3.0 dringend aan softwareversie 3.0.1 te installeren. Deze update verhelpt een probleem waarbij media op de Apple TV na een tijdje verloren gaat, totdat een nieuwe synchronisatie plaatsvindt.

Het updaten van de Apple TV vereist een herstart vooraf, door de voedingskabel los te koppelen en weer aan te sluiten. Vervolgens kies je ‘settings > general’ in het hoofdmenu. Ga dan naar ‘update software’ en sta toe dat de software gedownload en geïnstalleerd wordt. Meer informatie vind je hier.

Softwareversie 3.0, die vorige week gelanceerd werd, bracht de Apple TV tal van nieuwe mogelijkheden, zoals iTunes LP’s en Genius Mixes. Ook werd de interface vernieuwd, waardoor het vinden en afspelen van media in de woonkamer nog eenvoudiger is geworden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.