Apple komt op voor AT&T

Door: Siebren Verhoef - 8 reacties

Nadat Verizon, de grote concurrent van de Amerikaanse iPhone-provider AT&T, eerder met spotjes kwam die potentiële klanten moesten wijzen op de nadelen van de iPhone en het netwerk van AT&T, slaat Apple nu op een subtiele manier terug.

In twee nieuwe spotjes van Apple worden juist de voordelen genoemd van de iPhone in combinatie met AT&T. Zo is het met het GSM-netwerk van AT&T wél mogelijk om tegelijk een telefoongesprek te voeren, en te internetten op je iPhone. Het CDMA-netwerk van Verizon ondersteunt deze functie niet.

Eerder klaagde AT&T concurrent Verizon aan voor het verspreiden van valse informatie over AT&T. Tot nu toe was dit echter zonder succes. Wellicht zijn de nieuwe spotjes van Apple een betere tegenreactie op de spotjes van Verizon. De spotjes zullen tijdens prime-time programma’s als ‘House’ en ‘Dancing With The Stars’ op de Amerikaanse tv te zien zijn. Lees verder om de nieuwe iPhone spotjes te bekijken.

Apple iPhone Ad – Did You See My Email? from Arik Hesseldahl on Vimeo.

Apple iPhone Ad – What Time’s The Movie? from Arik Hesseldahl on Vimeo.

Reacties

8 reacties
 • Profielfoto
  Vodka

  Heel irritant ja. Met mijn oude iPhone heb ik een tijdje bij Telfort gezeten (gprs). Kon je ook niet bellen en internetten tegelijk. Resultaat was dat ik vaak telefonisch niet bereikbaar was omdat ik dan weer zat te internetten.

  goeie actie dus van Apple

 • Profielfoto
  Jesper

  De perfectie van z’n linkerhand ook he, beweegt geen milimeter tot ie op het einde opeens leeft!:p

 • Profielfoto
  Lau24

  Say you want your iPhone to suck your cock while you’re on the phone, can your phone and network do that?:p

 • Profielfoto
  dwerg85

  Mwa, het is meer “apple laat zien waarom zij niet bij een cdma carrier zitten” dan voor at&t opkomen denk ik.

 • Profielfoto
  Dagaloni

  Oehw die zijn wel ijzer sterk zeg..;)

 • Profielfoto
  63743 Master

  Ben benieuwd hoe Verizon hierop reargeert:D

 • Profielfoto
  guide506

  Goeie spotjes, ik wou dat ik net zo snel kon internetten met m’n iphone als die gast:p

 • Profielfoto
  spacefreek

  Can your phone and network do that? Nice!:D