Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 24 november 2009

Apple komt op voor AT&T

Nadat Verizon, de grote concurrent van de Amerikaanse iPhone-provider AT&T, eerder met spotjes kwam die potentiële klanten moesten wijzen op de nadelen van de iPhone en het netwerk van AT&T, slaat Apple nu op een subtiele manier terug.

In twee nieuwe spotjes van Apple worden juist de voordelen genoemd van de iPhone in combinatie met AT&T. Zo is het met het GSM-netwerk van AT&T wél mogelijk om tegelijk een telefoongesprek te voeren, en te internetten op je iPhone. Het CDMA-netwerk van Verizon ondersteunt deze functie niet.

Eerder klaagde AT&T concurrent Verizon aan voor het verspreiden van valse informatie over AT&T. Tot nu toe was dit echter zonder succes. Wellicht zijn de nieuwe spotjes van Apple een betere tegenreactie op de spotjes van Verizon. De spotjes zullen tijdens prime-time programma’s als ‘House’ en ‘Dancing With The Stars’ op de Amerikaanse tv te zien zijn. Lees verder om de nieuwe iPhone spotjes te bekijken.

Apple iPhone Ad – Did You See My Email? from Arik Hesseldahl on Vimeo.

Apple iPhone Ad – What Time’s The Movie? from Arik Hesseldahl on Vimeo.

Reageer op artikel:
Apple komt op voor AT&T
Sluiten