Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 24 november 2009
Leestijd: 1 minuut

Apple komt op voor AT&T

Nadat Verizon, de grote concurrent van de Amerikaanse iPhone-provider AT&T, eerder met spotjes kwam die potentiële klanten moesten wijzen op de nadelen van de iPhone en het netwerk van AT&T, slaat Apple nu op een subtiele manier terug.

In twee nieuwe spotjes van Apple worden juist de voordelen genoemd van de iPhone in combinatie met AT&T. Zo is het met het GSM-netwerk van AT&T wél mogelijk om tegelijk een telefoongesprek te voeren, en te internetten op je iPhone. Het CDMA-netwerk van Verizon ondersteunt deze functie niet.

Eerder klaagde AT&T concurrent Verizon aan voor het verspreiden van valse informatie over AT&T. Tot nu toe was dit echter zonder succes. Wellicht zijn de nieuwe spotjes van Apple een betere tegenreactie op de spotjes van Verizon. De spotjes zullen tijdens prime-time programma’s als ‘House’ en ‘Dancing With The Stars’ op de Amerikaanse tv te zien zijn. Lees verder om de nieuwe iPhone spotjes te bekijken.

Apple iPhone Ad – Did You See My Email? from Arik Hesseldahl on Vimeo.

Apple iPhone Ad – What Time’s The Movie? from Arik Hesseldahl on Vimeo.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Apple komt op voor AT&T
Sluiten