Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Geruchten 6 november 2009
Leestijd: 1 minuut

Apple bang voor Motorola Droid?

Apple en AT&T zouden op dit moment de lancering van een 8GB versie van de iPhone 3GS aan het voorbereiden zijn. Dit toestel zou in combinatie met een AT&T abonnement $99 gaan kosten. De reden voor de plotselinge lancering de goedkopere versie van de iPhone 3GS zou de Motorola Droid zijn.

De Droid is het nieuwste toestel van Motorola dat draait op Google’s Andoid. De Motorola Droid zal ook $99 gaan kosten, en is beschikbaar bij AT&T concurrent Verizon. Een goedkopere versie van de iPhone 3GS moet de concurrentie aangaan met de Droid.

Verizon is enige tijd geleden al met een reclamecampagne gestart ter promotie van de Motorola Droid. In deze reclamecampagne worden alle minpunten van de iPhone opgesomd, met de mededeling dat de Droid al deze functies wel heeft.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.