Anoniem
Anoniem Nieuws 26 november 2009
Leestijd: 1 minuut

Afgewezen voor de AppStore? Join the club!

Sinds de komst van de iPhone heeft Apple’s AppStore een explosieve groei doorgemaakt. Of je nu van spelletjes houdt, boodschappenlijstjes wilt invullen of de menstruatiecyclus van je vriendin wilt bijhouden, er is een App voor elke doelgroep.

Terwijl de winkel volloopt met leuke, handige, interessante en soms vreemde toepassingen, zo komen er bij de achterdeur misschien wel net zo veel applicaties niet langs de selectiecommissie. Streng deurbeleid zullen we maar zeggen… De laatste weken komen ontwikkelaars, die het ondoorzichtige selectiebeleid van Apple spuugzat zijn, steeds meer in de publiciteit. Sommige app-bouwers stoppen zelfs helemaal met programmeren voor de iPhone. Ja, en dan?

Dan is er gelukkig een plek voor de afgewezenen. Apprejections is een website waar de Rejects, of de Misfits zo u wilt, hun gal kunnen spugen. Tevens kunnen ze laten zien welke geniale App ze voor ons gereed hadden, maar nooit via de AppStore aan ons kunnen verkopen. Soms zit er een geluksvogel tussen wiens App na lange tijd wel is goedgekeurd, maar zeg nou eerlijk, koop jij begin maart een Nog-Zoveel-Dagen-Tot-Kerst-App?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Afgewezen voor de AppStore? Join the club!
Sluiten