Afgewezen voor de AppStore? Join the club!

Door: Anoniem - 4 reacties

Sinds de komst van de iPhone heeft Apple’s AppStore een explosieve groei doorgemaakt. Of je nu van spelletjes houdt, boodschappenlijstjes wilt invullen of de menstruatiecyclus van je vriendin wilt bijhouden, er is een App voor elke doelgroep.

Terwijl de winkel volloopt met leuke, handige, interessante en soms vreemde toepassingen, zo komen er bij de achterdeur misschien wel net zo veel applicaties niet langs de selectiecommissie. Streng deurbeleid zullen we maar zeggen… De laatste weken komen ontwikkelaars, die het ondoorzichtige selectiebeleid van Apple spuugzat zijn, steeds meer in de publiciteit. Sommige app-bouwers stoppen zelfs helemaal met programmeren voor de iPhone. Ja, en dan?

Dan is er gelukkig een plek voor de afgewezenen. Apprejections is een website waar de Rejects, of de Misfits zo u wilt, hun gal kunnen spugen. Tevens kunnen ze laten zien welke geniale App ze voor ons gereed hadden, maar nooit via de AppStore aan ons kunnen verkopen. Soms zit er een geluksvogel tussen wiens App na lange tijd wel is goedgekeurd, maar zeg nou eerlijk, koop jij begin maart een Nog-Zoveel-Dagen-Tot-Kerst-App?

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  tinus_omt

  Interessant. Ik ben benieuwd of Apple er iets mee doet.

 • Profielfoto
  Michaeldw

  Een streng selectiebeleid en dan nog krijgen ze het voor elkaar zoveel TROEP bij elkaar in één store te zetten.

  Hoeveel van de 1000den apps is daadwerkelijk nuttig? 1%?

 • Profielfoto
  topaj

  Apple gaat gewoon TE ver, nu is het hun telefoon.
  Je wilt dat het JOUW telefoon is.
  Doe dan hetzelfde als op de Mac; een wachtwoord als een app aan je systeem zit.

 • Profielfoto
  iAlwin

  “Soms zit er een geluksvogel tussen wiens App na lange tijd wel is goedgekeurd, maar zeg nou eerlijk, koop jij begin maart een Nog-Zoveel-Dagen-Tot-Kerst-App?”

  Zo’n App is terecht afgewezen en zal ik ook nooit kopen.