Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 3 november 2009

Adobe verwijt Apple het ontbreken voor Flash op de iPhone

Al langer was duidelijk dat Adobe niet heel veel steun krijgt van Apple bij het ontwikkelen van Flash voor de iPhone. Zo is Apple volgens Adobe niet genoeg bereid om mee te werken aan Flash voor de iPhone, en heeft Adobe pogingen om zelf Flash voor de iPhone te ontwikkelen gestaakt.

Dat Adobe Flash voor de iPhone liever vandaag dan morgen zou uitbrengen, blijkt wel uit de tekst die je te zien krijgt als je met de iPhone naar de Flash-website gaat. Daar is namelijk sinds kort te lezen:

Apple restricts use of technologies required by products like Flash Player. Until Apple eliminates these restrictions, Adobe cannot provide Flash Player for the iPhone or iPod touch.

Wanneer je voorheen met je iPhone de website van de Flash plug-in bezocht, kreeg je een algemene melding te zien waarin stond dat Flash nog niet voor jouw systeem was uitgebracht. Zou Apple nu wel willen meewerken om Flash naar de iPhone te brengen? Of zijn de kansen van Adobe door deze actie definitief verkeken…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Adobe verwijt Apple het ontbreken voor Flash op de iPhone
Sluiten