Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 4 november 2009

100.000 apps in de App Store

Het zat er al even aan te komen, maar vandaag is het officieel geworden: de App Store heeft de mijlpaal bereikt van 100.000 verschillende apps. Deze apps zijn in 77 landen te downloaden. Apple heeft met de App Store verreweg de populairste online winkel voor mobiele apps in handen. Momenteel zijn er 50 miljoen gebruikers die een iPhone of iPod touch bezitten.

De App Store is voor Apple zelf én voor de ontwikkelaars een groot succes. “De App Store, waarin inmiddels meer dan 100.000 programma’s verkrijgbaar zijn, biedt bezitters van een iPhone of iPod touch wereldwijd ongekende nieuwe mogelijkheden”, aldus Phil Schiller, senior vice president Worldwide Product Marketing van Apple.

Bij OMT loopt nog steeds de wedstrijd waarbij je de ultieme ontbrekende App Store app moet verzinnen. Deze actie loopt nog tot aanstaande vrijdag, en je kunt er een 64GB iPod touch mee winnen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
100.000 apps in de App Store
Sluiten