Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 22 oktober 2009

Whopper maakt lancering Windows 7 nog feestelijker

We vergaten het bijna te melden, maar vandaag is een feestelijke dag. Het is namelijk de dag van de lancering van Windows 7. Windows 7 moet alle negativiteit rondom Windows Vista doen vergeten. Om Windows 7 goed in de markt te zetten heeft Microsoft verschillende promotie-acties bedacht die het stoffige imago van het bedrijf moeten verbeteren.

Zo kun je thuis zelf een heus Windows 7-feestje organiseren, en is er zelfs een Windows 7 café geopend in Parijs. Om de lancering van Windows 7 in Japan nog feestelijker te maken verkoopt de Japanse Burger King een week lang de Windows 7 Whopper. De Windows 7 Whopper is een uiterst smakelijke burger die onder andere bestaat uit 7 stukken opgestapeld rundvlees, frisse sla en verse tomaat.

Voor de OMT-bezoeker vanuit Japan: de Windows 7 Whopper kost 777 yen en is nog tot 28 oktober te koop bij de Japanse Burger King. Flinke trek is wel vereist, want behalve dat de Windows 7 Whopper 7 stukken rundvlees bevat heeft de burger ook nog eens een doorsnede van 13 centimeter.

Reageer op artikel:
Whopper maakt lancering Windows 7 nog feestelijker
Sluiten