Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 26 oktober 2009

Verwarm, beveilig en start je auto op afstand met de iPhone

Bij BestBuy is sinds kort het Viper SmartStart System te koop. Met dit systeem en de bijbehorende iPhone/iPod touch-app is het mogelijk om je auto op afstand te bedienen, waar je ook bent. Zo kun je met dit systeem onder andere je auto starten, ook al ben je zelf aan de andere kant van de wereld.

Behalve dat je je auto vanaf een afstand kunt starten (leuk om mensen te laten schrikken), kun je dankzij dit systeem ook nog je auto op afstand verwarmen of koelen (handig tijdens hele koude/warme dagen), de auto van het slot af halen (geen sleutel meer nodig), en het alarm inschakelen (handig als je dit bent vergeten). Verder kun je in de iPhone app ook op een zogenaamde panic-button drukken, waardoor het alarm van de auto zal afgaan.

Is je auto al voorbereid op dit systeem, dan betaal je hiervoor $299, is je auto dit niet, dan is de prijs $499. Verder betaal je na het eerste jaar $29 per jaar voor dit systeem. In de toekomst zal de iPhone-app ook nog in staat zijn om push-notificaties te ontvangen wanneer het alarm afgaat.

Reageer op artikel:
Verwarm, beveilig en start je auto op afstand met de iPhone
Sluiten