Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Geruchten 5 oktober 2009

Uitgevers bang voor Apple Tablet

Hoewel de Apple Tablet nog niet niet officieel op de de markt is, zouden verschillende uitgeverijen zich nu al zorgen maken over de mogelijkheid dat Apple met de Tablet de complete markt voor print-media gaat beheersen net zoals het de muziekmarkt nu beheerst.

Momenteel zouden verschillende uitgeverijen zelfs al plannen en strategieën ontwikkelen om Apple voor te zijn door zelf te zorgen voor de digitale distributie van hun kranten en tijdschriften. Op deze manier zouden lezers niet alleen afhankelijk zijn van iTunes voor de digitale versie van boeken, kranten en tijdschriften.

Eerder ging het gerucht al dat Apple van plan is om met de aankomende tablet in combinatie met iTunes de traditionele papieren media te gaan vervangen.

Reageer op artikel:
Uitgevers bang voor Apple Tablet
Sluiten