Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 14 oktober 2009

Steve Jobs is tieneridool

Steve Jobs is de meest gewaardeerde ondernemer onder tieners. Dat blijkt uit een onderzoek gehouden door Junior Achievement onder tieners tussen de 12 en 17 jaar. Het onderzoek werd gehouden onder duizenden tieners, en 35 % koos voor Steve Jobs.

Steve Jobs liet daarmee onder andere Oprah achter zich, die met 25 % van de stemmen op de tweede plek van deze lijst staat. Andere beroemdheden op de lijst die Jobs achter zich laat zijn onder andere Tony Hawk en Mary-Kate & Ashley Olsen.

Ruim 60 % van de tieners die Steve Jobs het meest waardeerde koos voor hem omdat hij het leven van mensen verbetert en de wereld een betere plek maakt dankzij zijn producten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Steve Jobs is tieneridool
Sluiten